Få et smukt tag med en algebehandling

Algebehandlingen udføres af Algekvit - landsdækkende algebehandlingsvirksomhed
Image

En algebehandling forlænger tagets levetid

Alger er ikke kønne. De får dit tag til at se gammel og slidt ud. Men de kan faktisk også skade dit tag. En alge er en plante og ligesom andre planter slår de rødder, som kan vokse ned i din tagkonstruktion og derved skabe små revner i f.eks tagsten. Når det bliver frostvejr udvider rødderne sig fordi de indeholder vand. Det kan forårsage større revner eller endda sprængte tagsten.

Du vil typisk opleve en større algevækst på tagets nordside, da den får mindst sol og derfor giver algerne bedre vækstbetingelser end sydsiden, som får meget sol og dermed udtørrer algerne. MEN med det fugtige danske vejr er det vigtigt at sætte ind alle steder, og ikke kun der hvor algerne ses tydeligst.

En algebehandling:

✓Forlænger tagets levetid

✓Giver et pænere tag

✓Forhindrer frostspringninger

✓Holder taget fri for mos

Hvornår er det bedst at foretage en algebehandling

Man diskuterer ofte hvornår den bedste årstid for en algebehandling er. Algekvit.dk foretager algebehandlinger hele året rundt så længe det er tørvejr og temperaturen er over frysepunktet. Så om du vælger at får behandlet dit tag sommer, efterår, vinter eller forår betyder ikke så meget. Det der tilgengæld betyder noget er at du gentager behandlingerne.

Hvor ofte du skal gentage behandlingerne kommer meget an på tagets tilstand og hvor godt algerne har fået fat. Hvis du har rigtig mange alger på taget kan det være nødvendigt at gentage behandlingerne med nogle måneders mellemrum for at komme dem til livs. I slemme tilfælde skal man måske vælge en tagrens i stedet for en algebehandling. Men en tagrens er en helt anden og meget dyrere opgave at få udført. Langt de fleste huse kan nøjes med en årlig algebehandling og du kan sagtens springe et år over uden det gør noget.

Hvis du har behov for at få en snak omkring dit behov inden du bestiller en algebehandling er du altid velkommen til at ringe til Algekvit.dk på tlf.: 70 26 10 11

Du kan også læse mere om algebehandling hos Algekvit ved at klikke her

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search