Bestil gratis isoleringstjek

Hvis dit hus er mindre end 20 år gammelt er vores erfaring at din isolering er i orden

Bestil Gratis Isoleringstjek

Hvem er vi
Først og fremmest!
Du kan være helt rolig når du bestiller et isoleringstjek igennem os. Vi videregiver ikke dine oplysninger til alverdens marktingsformål. Hos Gratis Isoleringstjek bliver du kontaktet af Isolering A/S hvis du bor på Sjælland, og Dansk Isolering ApS hvis du bor på Fyn eller Jylland. Begge virksomheder er yderst professionelle virksomheder, som har eksisteret i mange år. 

Isoleringstjekket
Et gratis isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en isoleringskonsulent. Han gennemgår din bolig og kan tjekke både isoleringen på dit loft og i din hulmur.

Konsulenten er uddannet energivejleder, hvilket er din sikkerhed for korrekt rådgivning. Med et isoleringstjek vil du få et overblik over din boligs isoleringsmæssige tilstand. Du vil få at vide hvor din bolig med fordel kan efterisoleres, hvad det koster, hvor meget du kan forvente at spare på din varmeregning årene frem og hvor meget du kan få i håndværkerfradrag.

Image
Image
Image
Image
Image

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search