Hus fra 1960-1980
Image
Image
Image
Image
Image

Om efterisolering

Efterisolering: Ved at efterisolere din bolig kan du spare rigtig mange penge og tilbagebetalingstiderne er meget korte. Et uisoleret loft eller en uisoleret hulmur kan koste dig rigtig dyrt. Derfor er det en god ide at tjekke op på dit behov for isolering.

Selvom du har isolering på dit loft kan det godt være en god ide at få det tjekket alligevel. Det kan være isoleringstykkelsen ikke er tilstrækkelig. Det kan også være at din isolering er beskadiget eller at den ikke ligger tæt og dækker ordentligt. Om vinteren når der ligger sne udenfor vil du typisk kunne se om du mangler isolering på loftet. Mangelfuld isolering på loftet gør nemlig at den varme der stiger opad inden i huset varmer dit tag op og får sneen til at smelte.

Vælger du en isolering af f.eks loftet så vil du meget hurtigt kunne mærke en forskel - og det er ikke kun på varmeregningen. Du vil som oftest også føle at du får en meget bedre lyd i huset ligesom at lyde udefra også aftager. Under vores afsnit om loftisolering kan du finde artiklen Besparelse & tilbagebetalingstider ved loftisolering. Her kan du læse hvor meget du kan spare ved at efterisolere dit loft.

Du kan også vælge en efterisolering af din hulmur. Bor du i et ældre hus vil der ofte være en hulmur mellem det inderste og det yderste lag mursten som ikke er isoleret. En hulmur der mangler isolering er en meget stor afkølningsflade på dit hus, og her vil du virkelig kunne mærke en forskel på din varmeregning. De fleste huse har som regl en eller anden form for loftisolering hvorfor tilbagebetalingstiden på denne isolering er lidt længere end på en hulmursisolering, hvor du går fra ingen isolering til isoleret.

Det vil være en god ide for dig at få tjekket om din hulmur eller dit loft skal isoleres. Det kan du gøre ved at bestille et gratis isoleringstjek. I vores afsnit om hulmursisolering kan du finde en artiklen Besparelse og tilbagebetalingstider ved hulmursisolering. Artiklen kommer med nogle eksempler på besparelser ud fra forskellige energikilder.
Image
Bestil online
Svar indenfor 2 -3 dage
100 % gratis og uforpligtende

Spar op til

0

kroner årligt på din varmeregning

ISOLERINGSTJEK

Bestil isoleringstjek

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search