Energimærket - gratis isoleringstjek
Image
Image
Image
Image
Image

Kender du dit energimærke?

Hvis du har handlet hus efter 1997 så har du formentlig fået udleveret energimærket i forbindelse med handlen.

Energimærket har siden 1997 været lovpligt, når en bolig skal sælges eller udlejes. Efter 1997 er reglerne for energimærkningen blevet strammet op af flere omgange, og der findes forskellige energimæssige krav til hhv. nybyggeri og ældre boliger. Har du handlet hus efter 2007, vil du kunne finde din energimærke rapport, tilstandsrapport mm på Boligejer.dk 

Energimærkningsrapporten består er 2 dele. Del 1 er den samlede vurdering af bygningens energimæssige tilstand og del 2 er forslag til energiforbedrende tiltag i bygningen. 

Energimærket er således et udtryk for bygningens energieffektivitet som beskrives på en skala fra A2020 - G.

Hvorfor er det vigtigt at forbedre energimærket?

Der er flere gode argumenter for at forbedre boligens energimærke. Der er selvfølgelig det miljømæssige ansvar som vi alle bør tage på os for at vi i samlet flok kan nedsætte udledningen af CO2 og dermed bremse den globale opvarmning. Så er der de lidt mere håndgribelige fordele som en mindre varmeregning og en øget salgsværdi på din bolig.

Loftisolering og hulmursisolering kan rykke dig dit hus flere energiklasser.

Flere undersøgelser viser at du ved at forbedre boligens isoleringsmæssige tilstand kan rykke op i energiklasse, og dermed opnå en bedre salgspris på dit hus. Det er selvfølgelig meget individuelt hvor mange klasser en efterisolering kan rykke dit hus. Går du f.eks fra et hus med under 100mm isolering på loftet til 300mm så vil det rykke meget mere end hvis du går fra 200mm til 300mm.

Som en tommelfingerregel siger man, at for hver bogstav du rykker dit hus stiger den salgspris med 500 kr pr. kvardratmeter. Et hurtigt regnestykke på en 160 m2 bolig, der efter energiforbedring rykker sig 2 klasser f.eks fra G til E vil salgsprisen øges med 160.000 kr. Derudover kan du så også drage fordel af den store besparelse du får på din varmeregning.

Vi har lavet nogle eksempler på hvor meget du kan spare på varmeregningen ved hhv. loftisolering og hulmursisolering. I eksemplerne har vi også regnet ud hvor hurtigt udgiften til efterisoleringen har tjent sig hjem igen.
Bestil gratis isoleringstjek

Hvis dit hus er mindre end 20 år gammelt er vores erfaring at din isolering er i orden

Se her hvordan en Loftisolering foregår

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search