Hus fra 1960-1980
Image
Image
Image
Image
Image

Håndværkerfradrag

Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018

Usikkerheden om Boligjob ordningen bedre kendt som håndværkerfradraget har endelig lagt sig. Med den nye finanslovsaftale er ordningen nu endelig blevet permanent. Det betyder at livet for familier bliver væsentlig lettere da ordningen ikke længere kun kører et år af gangen. Bolligjob ordningen forsætter som du kender den fra 2016 og 2017 hvor du kan få et servicefradrag samt et fradrag for håndværkerydelser. I alt kan man få 18.000 kr. i fradrag pr. person pr år og det er fordelt således

  1. Du kan få 12.000 kr. pr. person i fradrag for arbejdslønnen ved energiforbedringer i din bolig, herunder loftisolering og hulmursisolering.
  2. Du kan få yderlig 6.000 kr i fradrag for arbejdsløn ved serviceydelser som rengøring, havearbejde og børnepasning.


Her er nogle af de ting du skal være opmærksom på for at få håndværkerfradraget:
  • Du skal være over 18 år og bo i Danmark
  • Hvis andre udover dig og din ægtefælle eller samlever skal have fradraget (f.eks jeres børn) Skal de have betalt et beløb svarende til fradraget enten til håndværkeren eller den i husstanden som betaler håndværkeren.
  • Ægtefæller eller samlevere kan dele fradraget uanset hvem der har betalt
  • Hvis arbejdet udføres i en helårsbolig skal du bo der imens arbejdet udføres
  • Hvis arbejdet udføres i en fritidsbolig skal du eller din ægtefælle eje boligen
  • Du kan ikke få fradraget for din fritidsbolig hvis du lejer den ud
  • Fradraget gælder pr. person og IKKE pr. bolig


Skat har udarbejdet en side hvor du kan se alle de ydelser som du kan få tilskud til med boligjob ordningen. Du kan se hele listen ved at klikke her (http://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759)

Har du spørgsmål til håndværkerfradraget ?
Når vi er ude og lave et isoleringstjek af din bolig har du mulighed for at få vores konsulenter til at forklare hvordan og hvor meget du kan forvente at få i fradrag på isolering af din bolig
Image
Bestil online
Svar indenfor 2 -3 dage
100 % gratis og uforpligtende

Spar op til

0

kroner årligt på din varmeregning

ISOLERINGSTJEK

Bestil isoleringstjek

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search