Gratis isoleringstjek
Byg garanti
Image
Dansk byggeri
ROCKWOOL
ISOVER

Velkommen til Gratis Isoleringstjek

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Hos Gratis Isoleringstjek formidler vi kontakten mellem dig og isoleringsvirksomheden, uden nogen form for ekstra omkostning for dig. Du bestiller isoleringstjekket på hos os hvorefter vi videregiver dine oplysninger til den isoleringsvirksomhed der er tættest på dig.

Vi arbejder kun i din bedste interesse og vi beskytter dine oplysninger.
Det er vigtig for os, at gøre dig opmærksom, vi kun arbejder i din bedste interesse. Du kan være sikker på at de oplysninger du afgiver til os opbevares sikkert, og kun afgives til en af de nævnte isoleringsvirksomheder. Med andre ord så sælger vi ikke dine oplysninger til andre marketing eller telesalgs virksomheder. Du skriver dig ikke op på alverdens nyhedsbreve og du bliver ikke spammet.

Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen. Han tjekker din boligs hulmursisolering og loftisolering. Energivejlederen vil altid komme fra en af disse isoleringsvirksomheder:

    Isolering A/S - Sjælland
    Dansk Isolering ApS- Fyn & Jylland

Konsulenten er uddannet energivejleder, hvilket er din sikkerhed for korrekt rådgivning. Ud over at rådgive dig omkring isolering kan energivejlederen også fortælle dig hvor meget du kan få i håndværkerfradrag og hvordan du kan sælge den CO2 kvote som du ikke længere bruger hvis dit hus bliver isoleret. Isoleringsvirksomhederne er af Dansk Byggeri og Byg garantiordningen. Det giver dig en ekstra sikkerhed for et veludført stykke arbejde.

Velkommen til siden og god fornøjelse!
Image
Bestil online
Svar indenfor 2 -3 dage
100 % gratis og uforpligtende

Spar op til

0

kroner årligt på din varmeregning

Det siger kunderne om de to virksomheder

ISOLERINGSTJEK

Bestil isoleringstjek

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search