Isoleringsgranulat
Image
Image
Image
Image
Image

Isoleringsgranulat

Hvad er isolerings granulat: Isolerings granulat er et isoleringsmateriale der kan bruges til både hulmursisolering, loftisolering og isolering mellem etageadskillelse. Granulatet fremstilles af stenuld som er et 100% naturprodukt. Når der isoleres med granulat skal det blæses ind med en indblæsningsmaskine. Sleve isoleringsindblæsningen kræver en professionel isoleringsvirksomhed med ansatte der ved hvad de har med at gøre. Det er altid en god ide at vælge virksomheder der er medlem af byggraranti ordningen, da giver dig en ekstra sikkerhed i form af en udvidet garanti.

Indblæsningen af stenulds granulat er en god måde at isolere et loftrum på fordi du med isolerings granulat når ud i alle hjørner, revner og sprækker hvor det er besværligt at nå ud med almindelige isoleringsbatts. Granulaten virer som en dyne der lægger sig i et tæt lag ud i alle revner og sprækker - således forekommer der ikke kuldebroer.

Hvis du i forvejen har isoleringsbatts på loftet kan isolerings granulaten indblæses ovenpå den eksisterende isolering.

Rockwool har lavet en loftisolering video  der forklarer om indblæsningen. 

Granulat fra Rockwool er både fugt og vandafvisende. Det er også brandhæmmende i Euroklasse A1.

Image
Bestil online
Svar indenfor 2 -3 dage
100 % gratis og uforpligtende

Spar op til

0

kroner årligt på din varmeregning

ISOLERINGSTJEK

Bestil isoleringstjek

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search