Loftisolering
Image
Image
Image
Image
Image

Loftisolering

- Et uisoleret loft kan være dyrt

Loftisolering:
Har du en meget høj varmeregning og føler du, at uanset hvor meget du fyrer så er det stadig små koldt i huset? Så bør du overveje en loftisolering. Det bedste resultat får du hvis dit hus er bygget i 1960'erne - midt i 80'erne. Her vil du typisk have et 1 plans hus med et uudnyttet loftsrum.

Der ligger sikkert allerede loftisolering på loftet men i de fleste tilfælde er den loftisolering der ligger der alt for lidt. Vi ser også ofte at de isoleringsbats der ligger på loftet ikke er skåret ordentlig til rundt om spærene. Det er heller ikke usædvanligt at loftisoleringen er trådt flad eller at der er placeret gamle flyttekasser direkte ovenpå loftisoleringen. Det er heller ikke optimalt da isolering ikke har den samme virkning.

  • Loftisolering med granulat er efter vores mening den bedste for for isolering, fordi isoleringsmaterialet bliver revet i små stykker som nemt kan ligge sig rundt om alle kringelkroge på loftet.
  • Loftisolering med granulat giver en fuldstændig tæt og ensartet isolering på hele loftet.

Hvor meget ekstra isolering der skal blæses ind på dit loft er afhængig af hvor meget loftisolering der allerede er. Vores erfaring siger at vi typiske blæser mellem 200 - 300 mm ekstra loftisolering ind.

Hvis du gerne vil have en vurdering af dit loft skal du bestille et gratis isoleringstjek

Image
Bestil online
Svar indenfor 2 -3 dage
100 % gratis og uforpligtende

Spar op til

0

kroner årligt på din varmeregning

ISOLERINGSTJEK

Bestil isoleringstjek

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search