Image
Image
Image
Image
Image

Loftisolering jylland

Start med et isoleringstjek af loftet fra et velrenomeret firma med rødder i Jylland

Er du husejer og overvejer du at få foretaget en loftisolering af din bolig, så er isoleringstjekket et godt sted at starte. Hos Gratis Isoleringstjek arbejder vi sammen med Dansk Isolering som tilbyder en gratis gennemgang af din loftisolering, uanset hvor i jylland du bor.

Kender du husets energimærke?

Det er faktisk ikke usædvanligt ikke at kende huset energimærke. Hvis du har købt dit hus før 1997 er der højest sandsynligt ikke lavet en energimærkning af boligen. Efter 1997 blev energimærkningen lovpligtig, og har du handlet hus efter 1997 vil du derfor have fået udleveret energimærket. Typisk er huse der er yngre end 1998 også godt isoleret og der vil derfor sjældent være en stor besparelse at hente på en loftisolering.

Siden begyndelsen af 2007 blev alle energimærkningsrapporter der er foretaget lagt online. Så har du handlet hus i 2007 og frem vil du kunne finde din rapport på boligejer.dk
Bestil gratis isoleringstjek

Hvis dit hus er mindre end 20 år gammelt er vores erfaring at din isolering er i orden

Se her hvordan en Loftisolering foregår

Om os

Gratis Isoleringstjek er et tilbud til boligejere om at få foretaget et gratis tjek af boligens isoleringsmæssige tilstand. Når du bestiller et gratis isoleringstjek får du besøg af en energivejleder der gennemgår hele boligen for hvor der blandt andet tjekkes for hulmursisolering og loftisolering.

©2020 Gratis-isoleringstjek. All Rights Reserved.

Search